Blogger Layouts

Khamis, 8 November 2012

Perkembangan Sikecil..:)

Assalammualaikum semua...

berabad sudah aku tidak melabuhkan jari jemariku didalam n3 ini... kali ini aku teringin skali berkongsi tentang sesuatu yang kamu semua pasti tidak tahu... hihihi atau sesetengahnya dah mengetahui...:)  selepas aku berpindah ke batu pahat selama sebulan lebih aku telah disahkan mengandung... syukur alhamdulillah kami suami isteri  bakal menjadi ibu dan bapa xlama lagi.. 

 Aku mengalami alahan yang sgt teruk smpikanaku terpaksa mengambil beberapa kali mc.. alhamdulillah berkat kesabaran dan semangat dari suami aku berjaya melalui saat terindah diawal kehamilan dengan tenang... :)

Bila kandungan aku mencecah ke 6 bulan aku telah berhenti kerja dan sekarang aku telah menjadi surirumah sepenuh masa dan hanya suami saja yang bekerja... kehidupan aku hari2 hanya bersama bayi didalam rahim aku yang semakin membesar.. pada waktu itu aku membuat imbasan 3d... doc memberitahu yang uri aku berada dibawah sudah memasuki tahap ke2... tp alhamdulillah berkat doa dari orang sekeliling aku... uri aku telah naik semula dan aku insyallah bole bersalin secara normal...:)

kini usia kandungan telah mencecah kepada 32 minggu iaitu telah masuk kepada 8 bulan... hanya tinggal sebulan dari sekarang dengan rasminya aku bergelar ibu kepada seorang puteri...:) kehidupan aku kini tersangat bahagia,...:)

indah sungguh ciptaan tuhan yang telah dikurniakan kepada aku...:)

:: the end ::


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut